07 April 2008

small cute remekins

ooh just wanna tell u guys..kat posting cooking fiesta tu nampak x bekas kecik remekins tu.....

hahaha nk beli mcm x reasonable je...yelah kang balik msia..berkotak2 pulak.ngan buku n baju2 lagi...dahla baru sebulan lebih ddk sini, god knows apa lagi yg i might find in future that i wanna bring back home..

i've noticed hubby has put aside some things under the sink cabinet which apparently was the previous tenant's..

so, apa lagi jadi inspector gadget laaa dok selongkar barang2 dlm tu hihihi...jumpa laa bekas pyrex bulat satu yg mahal sket kalu nk beli, 7 small remekins which i really wanted to buy, n penyukat ...which is absolutely great for baking...

i decided to make the sheperd's pie using the small remekins...hehehe happy nyer...eventhough kosong je xde design tp okla kan....

errrr tu jela cerita pasal remekins tu..hihihihi...sorila baru teringat nak cerita laaaa....

4 comments:

Mona said...

tu la... mmg comel sgt.. smlm teringat nak tanya gak.. tp terlupa..
umah aku ada bekas mcm tu.. tp versi besar...

sesuai banget buat shepherd pie dlm bekas tu...

sue said...

ha'ah..mmg sesuai...kat msia x byk sgt bekas camtu sbb kite x biasa nk hidang org ngan bekas camtu...yelah kalu nk serve dessert ke..pakai bekas gedabak je selalu...

Anonymous said...

Weh..aku ada je bekas tu..mcm2 aku buat tau..hihih..
So damned yummy ur shepherd pie..
Sejak major dear dok jauh ni..malas sungguh nak masak2 bila sorang2..ni yang kena nak buat hari makan2 kat umah ni ajak orang datang..

sue said...

laaa siannye kau sorang2...xpe wat makan2 nora..at least x sunyi sangat umah tu...

best kan bekas tu nora...aku tau kau mmg satu taste ngan aku...kih kih...