22 April 2009

invittion

Just posting few pictures of our activity here..

BBQ invitation
We were invited by a dear fren Q to a BBQ birthday party...i have always wanted to come or to do an open door bbq in the park. They have bbq stoves all over the park and its quite normal for all parks to have that.





3 comments:

Elyzzmode said...

Wahhh... bestnye dapat makan BBQ!

Nak la pulak... hishkk... Eliza ni nampak sume nak makan jer... kena control nafsu ni..

Tapi nampak best jer!

SuE KasSiM said...

hhaha mmg sooodaappp eliza... kau wat la ngan family kau..bukan dulu aku rase kau ader bbq set ke..cam pernah je panggang satay kat umah kau dulu masa jamuan puteri islam form 2 dulu..

Elyzzmode said...

BBQ set tu dah tak wujud dah.. dah beli yg baru pun TAPI adik laki aku sorang tu telah menjahamkannya...

Tapi good idea gak buat BBQ ni... kena suggest kat hubby ni..